Krenuli radovi, stadion Rođeni postaje još moderniji

U FK Velež zasukali rukave

Krenuli radovi, stadion Rođeni postaje još moderniji

A. Čaušević

Obećano - ispunjeno, deviza je kojom se vodi aktuelno rukovodstvo FK Velež. 

Nakon niza teških sezona FK Velež u skladu sa svojim renomeom i reputacijom postaje jedan od najorganizovanijih klubova u BiH.

Stadion Rođeni je jedan od prioriteta vodeće garniture mostarskog kluba, a s trenutnom dinamikom radova dom Veleža ću u bliskoj budućnosti postati jedno moderno fudbalsko zdanje.

U prethodnom periodu uređene su tribine i svlačionice, a jutros su počeli radovi na izgradnji temelja za postavljanje reflektorske rasvjete.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Reflektori će biti postavljeni tokom pauze između dvije polusezone te će biti u funkciji u proljetnom dijelu Premijer lige.

Navijači Veleža su svoju lojalnost iskazivali i tokom popularne Mostarske žege, ali od sljedeće sezone dolazak na utakmice u ljetnom periodu će biti još veći užitak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
kad lavor rade?
3 14
nemozetako
Samo naprijed Rodeni. MUSVDG :)
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi