Argentinac će i u budućnosti nositi crveni dres na sebi (foto: FK Velež)

Dario još dvije godine među Rođenim

Fernando Dario Ferreyra produžio vjernost Veležu

Fernando Dario Ferreyra, argentinski nogometaš u redovima mostarskog FK Velež produžio je danas ugovor s Rođenim na još dvije godine. 

Dario je rođen 19.1.1997. godine u Argentini, Buenos Aires. U FK Velež stigao je u sportskoj sezoni 2017/2018. U prvenstvenim utakmicama u dresu Rođenih do sada je upisao 51 nastup.

“Kada sam došao u Velež, bilo mi je malo teško. To je bilo normalno, nisam poznavao nikoga niti sam išta razumio, ali sada manje/više razumijem ponešto, a znam nešto reći i na bosanskom jeziku. Sretan sam što sam potpisao novi ugovor. Želim da igram, dvije, tri ili četiri godine, nebitno, samo želim da igram i sretan sam jer još ostajem ovdje”, rekao je Dario na potpisivanju novog ugovora za službenu stranicu FK Velež.

Direktor FK Velež Džemil Šoše izrazio je zadovoljstvo potpisom novog ugovora:

“Budući da Dario pruža dobre partije u posljednjem periodu drago nam je što je došlo do nastavka saradnje, na obostrano zadovoljstvo. Iskreno se nadamo da će Dario u narednom periodu imati još bolje nastupe.” - kazao je direktor Rođenih povodom produživanja ugovora s Argentincem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.