Još jedna lijepa vijest za navijače Veleža: Počela rekonstrukcija tribine 'Red Army'

Dvije lijepe vijesti u jednom danu

Još jedna lijepa vijest za navijače Veleža: Počela rekonstrukcija tribine 'Red Army'

Projekat izgradnje 'Arena Rođeni' krupnim koracima približava se kraju jer su danas započeli vrlo bitni radovi na stadionu mostarskog premijerligaša.

Kao što je to već i objavljeno, danas su počeli radovi na izgradnji temelja za postavljanje reflektorske rasvjete, a iz kluba su večeras saopštili da su skupa s tim započeli još jedni radovi.

Riječ je o rekonstrukciji tribine na kojoj su inače smješteni oni najvatreniji navijači kluba. Tribina 'Red Army' barem u onom dosadašnjem izdanju, odlazi u hostoriju, a na istom mjestu niknut će, kako kažu iz kluba, nova i modernija tribina koja će sigurno pružiti dosta veći užitak gledanja utakmica za navijače Veleža.

Sve ovo su sigurno vrlo lijepe vijesti za navijače velikog mostarskog kluba koji će se u narednim mjesecima sigurno naslušati ovakvih i sličnih informacija jer je cilj rukovodećeg organa kluba napraviti Arenu Rođeni u periodu od naredne tri godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Sretno Velez, da sto prije zavrsite radove...
14 4
Dena33
Bravooooo Rodjeni, Bravo Upravo, Bravo RA !! Samo jako, svi zajedno. Svakim danom smo sve jaci..
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi