Morao je udovoljiti brojnim građanima

Mancini nije mogao mirno prošetati Zenicom

Ekspedicija italijanske fudbalske reprezentacije doputovala je danas u Zenicu i smjestila se u istoimeni hotel.

Azzure su u gradu u kojem će biti odigran sutrašnji meč protiv BiH dočekale jake policijske snage, a danas od 18:00 sati igrači će pod Mancinijevom palicom odraditi i službeni trening na Bilinom polju.

I dok igrači vrijeme do treninga provode odmarajući se u sobama, Mancini je slobodne sate iskoristio kako bi prošetao ulicama Zenice, gdje, naravno, nije ostao neprimijećen.

Brojni građani su prilazili kako bi se fotografisali sa nekadašnjim trenerom Manchester Cityja, Intera, Galatasarayja..., a sreću da naiđu na njega imali su i dječaci iz Omladinskog fudbalskog kluba "ZSK" Zenica, kojima će to, sasvim sigurno, biti vječna uspomena na dane kada su četverostruki prvaci svijeta boravili u njihovom gradu.

Naviknut na takav tretman Mancini nikoga nije odbio, sa svima se pozdravio, fotografisao...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.