Saigrač hvalio zvijezdu Juventusa

'Ronaldo je najbolji na svijetu zato što je uvijek gladan pobjeda'

'Cristiano Ronaldo je najbolji igrač svijeta, a glad za pobjedama ga čini tako dobrim', smatra portugalski reprezentativac i član Napolija Mario Rui. 

Podsjetimo, Ronaldo je u sinoćnjoj utakmici Portugala i Litvanije postigao tri pogotka u pobjedi od 6:0, a nakon susreta Rui ga je pohvalio.

"On je najbolji na svijetu. Nikada mu nije dosta pobjeda, uvijek želi više i glad za pobjedama ga je dovela ovdje gdje je sada", kaže Rui i dodaje:

"Sretni smo što ga imamo u našem timu i nadam se da će nam pružiti zabavu koju je pružao do sada".

Bočni fudbaler se dotakao i samog finiša kvalifikacija u kojima još nije sve matematički gotovo za Portugalce.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Matematički, znamo da još nismo osigurali Euro. U posljednjem kolu se susrećemo za teškim rivalom, Luksemburgom. Znamo da će to biti vrlo teška utakmica, ali naš cilj je Euro 2020 i pokušat ćemo odnijeti tri boda u Portugal", kaže Ruiz.

Inače, osim Ronalda, sinoć su za Portugal pogađali Pizzi, Goncalo Paciencia i Bernardo Silva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.