Vjetar stvorio problem

Avion sa košarkašicama BiH letio iznad Sarajeva, pa se vratio u Zagreb

Ženska košarkaška reprezentacija naše zemlje suočila se s problemima po povratku iz Rusije.

Naše junakinje su u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sinoć pobijedile favorizovanu Rusiju u Orenburgu, a avion kojim su se vraćale nije sletio u Sarajevo, kako je prvobitno bilo planirano.

Avion u kojem su bile bh. košarkašice letio je šest krugova oko glavnog grada Bosne i Hercegovine, ali zbog jakog vjetra pilot je odustao od slijetanja i okrenuo se prema Zagrebu odakle bi večeras trebale ponovo letjeti za Sarajevo.

Ukoliko se vremenske prilike ne poprave, očekuje se da će se izabranice Gorana Loje autobusom transportovati u našu zemlju.

Podsjetimo, narednu utakmicu košarkaška selekcija Bosne i Hercegovine igra u nedjelju protiv Švicarske. Meč se igra u Sarajevu od 20:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.