Džanan Musa putem Instagrama poslao zanimljivu poruku nakon pobjede bh. košarkašica

Ostvarile pobjedu protiv Rusije

Džanan Musa putem Instagrama poslao zanimljivu poruku nakon pobjede bh. košarkašica

E. Čaušević

Ženska košarkaška reprezentacija BiH večeras je ostvarila veliku pobjedu u gostima protiv Rusije.

Bh. košarkašice su bile autsajder u ovom okršaju, ali su oduševile svojom igrom i na kraju zasluženo slavile sa 70:69. Ruskinje su bile u čudu jer nisu očekivale takvu igru našeg tima koji je na najbolji način počeo kvalifikacije za EP.

Nakon ovog meča bh. košarkašice su dobile veliku podršku i dosta čestitki. Na društvenim mrežama oglasili su se i naši košarkaši koji igraju u NBA ligi Jusuf Nurkić i Džanan Musa.

Musa se oglasio zanimljivom porukom putem Instagrama, a u ovom slučaju fotografija zaista govori više nego hiljadu riječi.

Bh. košarkašice nastavljaju kvalifikacije već u nedjelju kada će u Skenderiji igrati protiv selekcije Švicarske.

Top Komentari

BosnianKing2
Joj nemoj samo ti baksuzirat.probaj skupit koju min allaha ti
1 5
karlhajncbrazzzo
Bravo Gianni!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi