Vidjeli su šest pogodaka

Dva posebna gosta na meču u Gabeli

Samir Mlaćo

GOŠK je jučer remizirao pred svojim navijačima protiv Orašja (3:3), te tako dodatno smanjio šanse u borbi za prvo mjesto.

Mali broj navijača pohodio je meč na stadionu Perica Pero Pavlović, a na kraju su sa razlogom bili nezadovoljni.

Na tribinama stadiona u Gabeli zapazili smo i dva posebna gosta. Radi se o čelnom čovjeku HŠK Zrinjski Danki Šulenti i novom šefu struke Plemića Mladenu Žižoviću.

Šulenti i Žižović ugodno su časkali, a moguće je da su u Gabeli gledali i mladog napadača Anesa Mašića, koji je u GOŠK stigao na posudbu upravo iz Zrinjskog, te mladog vezistu Igora Savića, koji je također na posudbi.

Mašić je prvi strijelac Prve lige sa deset postignutih pogodaka, a da li će mu to biti dovoljna preporuka da ga Žižović vrati Pod Bijeli Brijeg, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.