Mladena Žižovića zabrinula dva igrača

Zrinjski remizirao sa Šibenikom

Mladena Žižovića zabrinula dva igrača

A. Čaušević

Zrinjski je u prijateljskom susretu odigrao 2:2 sa Šibenikom. 

Svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu. Hrvatski drugoligaš je imao dva gola prednosti, ali su Plemići preko Ivana Ćurjurića i Semir Pezera uspjela izjednačiti.

Utakmica u Međugorju je bio prvi duel za Mladena Žižovića na klupi Zrinjskog, a ovaj stručnjak je poslije utakmice kazao da su ga zabrinula dvojica igrača.

Na povrede su se požalili defanzivac Dario Rugašević i ofanzivac Staniša Mandić.

"Utakmica je poslužila svrsi jer je ovo poslužilo kao trening da popravimo neke kondicione stvari, a ujedno i popravimo igru. Vidjet ćemo u kakvom stanju su nalaze dva povrijeđena igrača, čini mi se da smo tu zabrinuti", kazao je Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mandić i Rugašević su su se žaliil na povrede. Više me to zabrinulo nego igra. Dobro je da smo se vratili poslije 0:2 pokazali volju i htjenje i možemo biti zadovoljni odnosom prema igri."

Nakon reprezentativne pauze Zrinjski će gostovati Borcu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi