Čelnici nezadovoljni njegovim partijama

James Gist na izlaznim vratima Crvene Zvezde?

Sinoćnja utakmica protiv Partizana sjajnom krilu Crvene Zvezde Jamesu Gistu možda je bila i posljednja u crveno-bijelom sresu javljaju srbijanski mediji.

Američko krilo koje je stiglo u klub iz atenskog Panathinaikosa je kao i cijelim tim u posljednje vrijeme izvan forme pa je u upravi prvaka Srbije sve više nezadovoljnih njegovim partijama.

Kulminacija se dogodila navodno sinoć kada je u porazu Partizana Gist navodno burno i žustro prigovorio Filipu Čoviću koji je praktički uprskao nekoliko zadnjih napada Crvene Zvezde u kojima je Zvezda mogla doći do produžetka ili čak do pobjede.

Imajući u vidu i da je Čović sin predsjednika Nebojše Čovića, te forma Amerikanca, lako je moguće da je utakmica protiv Partizana bila i oproštajna utakmica Gista u dresu beogradskog euroligaša. U prilog tome ide i činjenica da Gist nije s ekipom otputovao u Berlin gdje Zvezdu sutra čeka utakmica 9. kola Eurolige protiv tamošnje ALBA-e.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.