Možda i odlučujuća utakmica

Dinamo će imati veliku podršku na San Siru protiv Atalante

Fudbaleri Dinamo Zagreba za nekoliko dana na San Siru igraju možda odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala Lige šampiona.

Protivnik Modrima bit će Atalanta, a ekipa iz Zagreba imat će na to susretu odgromnu podršku od strane svojih navijača.

Hrvatski prvak od Italijana dobio je 3000 ulaznica, a sve su rasprodane u praktično jednom danu. Ipak, klub s Maksimira obavijestio je potom navijače da je dobio još 1000 ulaznica koje će se moći kupiti isključivo na Ticket pointu.

Vjeruje se kako će i te ulaznice biti rasprodane vrlo brzo pa će Dinamo imati veliku podršku u Milanu. Popularni Bad Blue Boysi bit će smješteni na najvišem, trećem prstenu San Sira iza južnog gola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dinamo je posljednji put na San Siru gostovao još prije 19 godina kada je izgubio od Milana sa 3:1.

Inače, dva kola prie kraja grupne faze, situacija u grupi C je takva da je City praktično osigurao osminu finala, a za potvrdu će trebati samo bod u jednom od sljedeća dva meča. Između Šahtara i Dinama bi se trebala voditi bitka za osminu finala iako i Atalanta još uvijek ima teoretske šanse.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.