Olmo o povratku u Barcu: Ne zatvaram ni jedna vrata

Mladi veznjak Dinama

Olmo o povratku u Barcu: Ne zatvaram ni jedna vrata

Vezista Dinamo Zagreba Dani Olmo govorio je za katalonski SPORT nakon debija za špansku reprezentaciju.

Olmo je u susretu protiv Malte dobio pola sata igre i uspio je da postigne pogodak. Nakon meča govorio je između ostalog i o šansi da se vrati u Barcelonu.

"Vidjet ćemo šta će se dogoditi. Ne zatvaram ni jedna vrata, ali ja sam fudbaler Dinama, šta će se dogoditi ostaje nam da vidimo", kazao je Olmo.

Inače, u razgovoru za Marcu nakon sinoćnjeg susreta otkrio je i koji mu je cilj što se tiče narednog ljeta.

"Nadam se da ću narednog ljeta igrati na Euru. Jako sam ponosan što sam dio ove ekipe i trudit ću se da zadržim svoje mjesto", kaže Olmo koji je kasnije govorio i o svojim idolima.

"Želim biti ovdje i sljedećeg ljeta i slijediti primjere drugih španjolskih veznjaka. Ako pogledate ekipe između 2008. i 2012, bile su nevjerojatne. Xavi, Iniesta, Silva, Busquets, Cazorla, svi su bili tako impresivni".

Otkrio je i šta mu je selektor Moreno poručio prije nego što ga je uveo u igru:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Selektor mi je rekao da ću igrati. Rekao je da sam zaslužio biti ovdje zbog svojih igara te da uđem i uživam u igri", dodao je mladi veznjak.

On se za sada dovodi u vezu sa brojnim klubovima. U prvom planu tu su Roma, Milan i Manchester City, ali često se spominje i Barcelona te neke ekipe iz Bundeslige.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi