Neke nije niko očekitao u ekipi

Iznenadio sve: Neymar izabrao svoj idealan tim koji je izazvao razne komentare

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar u svojoj karijeri igrao je s velikim zvijezdama i nije mu bilo lako izabrati tim iz snova.

Neymar je u razgovoru za španske medije odlučio da izabere idealan tim po svom izboru. Brazilac je s nekoliko izbora uspio da iznenadi javnost, a to se posebno odnosi na golmana jer je izabrao Victora Valdesa.

Pored toga u Neymarovom idealnom timu su većinom brazilski igrači, te je iznenađenje što nije u ekipu uvrstio Cristiana Ronalda.

U napadu je očekivao Lionel Messi, a mjesto pored njega pripalo je Kylianu Mbappeu s kojim Neymar igra trenutno u PSG-u. Također, mnogi su iznenađeni što u odbrani nije Gerard Pique već je tu Sergio Ramos.

Sigurno da Pique neće baš najbolje reagovati na to jer se zna da je s Neymarom u jako dobrim odnosima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymarov idealan tim: Valdes, Dani Alves, Sergio Ramos, Thiago Silva, Marcelo, Kaka, Robinho, Ronaldinho, Vinicius Junior, Mbappe, Messi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.