Neymar odlaskom u Madrid izazvao bijes u Parizu: "Nisam njegov otac niti policija"

Brazilac ponovo u centru pažnje

Neymar odlaskom u Madrid izazvao bijes u Parizu: "Nisam njegov otac niti policija"

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar ponovo se našao u centru pažnje nakon što je jučer boravio u Madridu i gledao mečeve Davis Cupa.

Neymar je bio u društvu svog nekadašnjeg saigrača iz Barcelone, Gerarda Piquea, te je uživao u tenskim mečevima. Nekoliko dana prije toga Brazilac je bio i u Barceloni što je izazvalo dosta reakcija francuske javnosti.

Naravno, poznato je da je Neymar ljetos želio da se vrati u Barcelonu, ali PSG ga nije htio prodati. Iako je ostao u ovom klubu odbio je potpisati novi ugovor i priznao je da mu je jedina želja da se vrati u Barcu.

Odlazak u Madrid izazvao je ponovo dosta bude jer su navijači PSG-a itekako zamjerili Neymaru što se druži s bivšim saigračima. O tome je govorio i trener PSG-a, Thomas Tuchel, koji je poručio da jednostavno ne može govoriti Neymaru šta da radi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nisam njegov otac niti policija. Da li mi se kao treneru sviđa taj put u Madrid? Ne. Da li je vrijeme da se ljutim oko toga? Također ne", poručio je Tuchel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije