PSG ponudio novi ugovor Neymaru, Brazilac je imao jasan odgovor
Neymar je odbio novi ugovor

I dalje sanja o povratku na Camp Nou

PSG ponudio novi ugovor Neymaru, Brazilac je imao jasan odgovor

S. Pašalić

PSG je prema izvještajima pripremio novi još bolji ugovor za Neymara kojim bi ga zadržao do 2025. godine, ali Brazilac nema namjeru da ga potpiše.

Neymar je stigao u Pariz 2017. godine iz Barcelone i trenutno ima ugovor do 2022. godine, ali s obzirom na sve što se dešavalo ovog ljeta on želi da napusti PSG što prije.

Prije samo par mjeseci Brazilac je vodio rat sa čelnim ljudim PSG-a i želio je da ode iz glavnog grada Francuske i vrati se na Camp Nou.

Ipak, to se nije desilo, a Neymar je nakon oporavka od povrede ponovo zaigrao u dresu PSG-a i u pet utakmica je postigao četiri gola prije nego što se ponovo povrijedio, a situacija se malo smirila.

Sada, kako prenosi Foot-Mercato, Parižani su ponudili Neymaru poboljšan ugovor koji bi ga zadržao na Parku Prinčeva do 2025. godine, ali on i dalje samo razmišlja o povratku na Camp Nou.

Također se navodi da će PSG sada možda smanjiti cijenu za Neymara na 170 miliona eura s obzirom da ima ugovor do 2022. godine, a to je 50 miliona manje od onoga koliko je francuski klub želio dobiti ovog ljeta za njega.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi