Navijači nisu štedjeli grla

Je li stadion u Banjaluci ove sezone prvak u atmosferi?

Fudbaleri Borca i Zrinjskog igrali su danas na Gradskom stadionu u Banja Luci susret 17. kola Premijer lige BiH, a utakmica je završena bez golova.

Ako su mreže mirovele, tribine nisu, jer je atmosfera zaista bila paklena.

Navijači Borca ove sezone imaju veliku podršku na domaćim utakmicama i pravi je užitak gledati sve utakmice sa Gradskog stadiona.

Podrška nije izostala ni danas kada Lešinarinisu štedjeli grla i dlanove kako bi pomogli svojim momcima da dadtnu i više od 100 posto mogućnosti.

Također, iznijeli su i parolu na kojoj je pisalo: Još uvijek vučemo poteze, bez obzira na posljedice.

Naravno, ne treba zaboraviti ni navijače Zrinjskog, popularne Ultrase, koji su također prisustvovali utakmici. Iako je razdaljina između Mostara i Banja Luke velike, to nije spriječilo Ultrase da dođu i podrže svoj tim koji je na kraju osvojio jedan bod.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, kada govorimo o stanju na tabeli, Borac se nakon ovog remija nalazi na 5. poziciji sa 29 osvojenih bodova, dok je Zrinjski mjesto ispod sa dva boda manje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.