Žižovićeve gestikulacije tokom Krunićeve izjave su pravi hit

Bilo je vatrenu na terenu, ali i zanimljivo na press konferenciji

Žižovićeve gestikulacije tokom Krunićeve izjave su pravi hit

U Borcu imaju za čime da žale. Pokazali su više od Zrinjskog, no na kraju se morali zadovoljiti bodom.

Postigli su i pogodak koji je poništen, a svoje viđenje meča dao je trener Borca Branislav Krunić.

"Ušli smo u utakmicu kako treba, dominirali, stvarali šanse i bili bolji rival. Nedostajao je jedan pogodak, postigli smo, ali je poništen. Ono što je dobro jeste da Borac postaje favorit u ovakvim utakmicama, da ekipa koja je u četiri godine tri puta bila šampion nadigra. Ponosim se na svoje momke", kazao je Krunić.

Imao je zamjerki na ponašanje igrača gostiju.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Zrinjski je imao želju da sačuva svoju mrežu, uspjeli su, a sami znaju na koji način. Sve što je dozvoljeno koristi se. Idemo dalje", dodao je Krunić, dok je njegova kolega Žižović gestikulisao na zanimljiv način.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KlaCkaLica11
Hebo vas airwaves ne mozes ni jedan video pogledat
14 0
AnijakManjo
Sviraj kurcu zizovicu hahaha
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi