Vico Zeljković "proziva" i sam vrh Saveza: Ako Borac smeta...

Smatraju da im je poništen čist gol

Vico Zeljković "proziva" i sam vrh Saveza: Ako Borac smeta...

Edmir Škorić

Čelnik Borca Vico Zeljković smatra da je njegova ekipa danas oštećena u duelu sa Zrinjskim.

Derbi odigran u Banjaluci završen je bez pogodaka, a Zeljković je nakon meča na press konferenciji poručio da Savez nema iste aršine prema svim klubovima i da je načinjena šteta njegovom timu jer je poništen "čist pogodak".

"Svjesni smo da možemo i pobijediti i remizirati i izgubiti i da je u fudbalu sve moguće. Želimo također da pohvalimo goste iz Mostara i da kažemo kao ovo nema veze s njima. Postavio bih pitanje predsjedniku Begiću i sekretaru Saveza Demidžiću, da li će i ovaj put kazniti sudije sa po 10 utakmica? Vidljivo je da smo danas drastično oštećeni, da je bio nepostojeći ofsajd. Gol je regularan, to smo vidjeli na snimku. Neću da kažem da je namjerno. Napravio se pritisak određene vrste, napravila se neka negativna priča oko penala koji su nam svirani ove sezone. Drastično smo oštećeni za sam konačan ishod. Smatram da trebaju imati iste aršine prema svim klubovima. Kada god se nešto dobro razvija u Republici Srpskoj, naiđe se na opstrukcije iz Sarajeva. Vidjet ćemo narednih dana kakva će biti njegova reakcija i na osnovu toga ćemo povući određene poteze. Puno se ulaže truda, novca i energije i nećemo dozvoliti da nas neko uništava samo zato što nas možda ne voli. Borac ako smeta, najbolje da ne igra ovu ligu", rekao je Zeljković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhmen
Hebalo ti Sarajevo mater seljačku. Najviše grešaka i nepostojećih penala je bilo u korist Borca. Isti si tata Dodo, odmah nacionalistička retorika. Fuj debilu.
41 2
ks0l3
hahahahah iz borca se bune hahahahahahhahahah ukinuti ligu pod hitno
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi