Sumnja se na najgore?

U Zrinjskom zabrinuti zbog Ivana Brkića

Admin Čaušević, foto: Esmer Oštraković

HŠK Zrinjski bi na duži period mogao ostati bez jednog od najvažnijih članova ekipe, Ivana Brkića. 

Brkić se povrijedio sredinom drugog poluvremena deula s Borcem (0:0) kada mu je prilikom jednog doskoka stradalo koljeno.

Mladen Žižović nije imao izbora te je odličnog čuvara mreže odmah morao zamijeniti, te u igru ubaciti mladog Kenana Topolovića.

U mostarskom klubu su izuzetno zabrinuti zbog Brkića jer se se ne isključuje mogućnost da su 24-godišnjaku stradali križni ligamenti.

Golman koji se jedno vrijeme dovodio i u vezu s reprezentacijom BiH će sutra obaviti detaljan pregled nakon čega će se znati više o kakvoj vrsti povrede se radi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako sada stvari stoje sigurno će propustiti meč narednog kola kada će Zrinjski pod Bijelim brijegom dočekati Mladost DK.

Inače, Brkić je sjajno branio ove sezone. NA 16 nastupa čak u deset navrata je uspio sačuvati svoju mrežu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.