U Banja Luci se igralo skoro 100 minuta, varnice u samom finišu

Borac i Zrinjski remizirali

U Banja Luci se igralo skoro 100 minuta, varnice u samom finišu

Admin Čaušević

Borac i Zrinjski su u posljednjem meču današnjeg programa 17. kola Premijer lige odigrali 0:0. 

Drugo poluvrijeme na Gradskom stadionu u Banja Luci obilježile su dvije teške povrede zbog čega je sudija Šehović morao utakmicu produžiti osam minuta. 

Susret je praktično trajao 100 minuta, a upravo posljednji minut meča donio je ozbiljno koškanje i naguravanje između igrača obje ekipe. 

Nakon što se situacija smirila sudija Šehović je iz gužve izdvojio Volkova kod domaćih te Zlomislića kod gostiju te im pokazao žute kartone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ciroa
Gdje ste sad da tražite da se kazne sudije? Ćutite sarajevski papci zato što ste priželklivali nerješen rezultat. Iz aviona se vidi da igrač Zrinjskog glavom daje loptu, ali sarajevski mafijaši kažu ofsajd...
1 4
ciroa
Ne prdi retardu, kakve to veze ima kad je igrač Zrinjskog uputio loptu glavom, slijepci...
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi