Transfer moguć već u januaru

Jadon Sancho u Juventusu?!

Edmir Škorić

Jadon Sancho je odlučan da napusti dortmundsku Borussiju, a njegov novi klub bi mogao da bude Juventus.

Njemački nogometni velikan ima problema sa engleskim reprezentativcem i spreman je da ga proda već u januaru, a igrač je navodno već odabrao novu destinaciju.

Jedan od najboljih mladih nogometaša na svijetu privukao je interes mnogih velikana, no izdvaja se interes Juventusa i sam igrač želi da igra u društvu Cristiana Ronalda i drugih zvijezda.

Podsjećamo da je Sancho prvo financijski kažnjen jer se prekasno vratio u klub poslije reprezentativne pauze, a zatim se od njega tražilo da trenira sam na kiši, da bi ga potom zamijenili na poluvremenu derbija protiv Bayerna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U 17 utakmica ove sezone u svim takmičenjima postigao je pet golova i upisao devet asistencija.

Ukoliko bi otišao u Juventus, Stara dama bi bila još dominantnija u Italiji, a i Liga prvaka bi bila bliže nego ranije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.