Trener povremenog bh. reprezentativca: "Pa nismo Juventus ili Bayern..."

Treba vremena za napredak

Trener povremenog bh. reprezentativca: "Pa nismo Juventus ili Bayern..."

A. Čaušević

Juventus i Bayern su klubovi koji već godinama suvereno vladaju Serijom A i Bundesligom, a tako će prema svemu sudeći biti i u narednom periodu. 

Strasbourg je sinoć s 0:4 pobijedio Amiens, a trener osvajača francuskog Liga kupa iz prošle sezone Thierry Laurey čvrsto stoji na zemlji.

"Postepeno pronalazimo svježinu koju nismo imali prije dva mjeseca. Bolji smo u glavi. Tim smo s dosta mladih igrača, trebamo stajati iza njih", rekao je Laurey te naglasio da Strasbourg nije Juventus ni Bayern.

"To su dobri momci, dobra su grupa. Sada smo Strasbourg, a ne Juventus ili Bayern. Potrebno je vremena za napredak".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače za Strasbourg nastupa povremeni bh. reprezentativac Sanjin Prcić koji je sinoćnji meč propustio zbog povrede leđa.

Strasbourg je u posljednje četiri utakmice pobijedio tri puta te se postepeno iz donjeg pomjera ka gornjem dijelu tabele Ligue 1.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti