Foto: Index

Pred meč na San Siru

Za sreću? Igrač Dinama pokazao zanimljivu tetovažu

Dinamo će večeras odigrati utakmicu na jednoj od najslavnijih hramova u svijetu fudbala - San Siru.

S obzirom da Atalantin stadion ne zadovoljava UEFA-ine kriterijume, Dinamo će s italijanskim timom snage odmjeriti upravo na mitskom stadionu na kojem će tražiti pobjedu u utakmici godine.

Modri i dalje sve imaju u svojim nogama, eventualnim trijumfom bi došli na korak od prolaska u osminu finala Lige prvaka, a možda bi im sreću mogla donijeti i tetovaža koju ima njihov napadač Komnen Andrić.

Na treningu pred utakmicu Andrić je pokazao kako je nedavno na bedru tetovirao upravo San Siro, a iako zbog povrede neće nastupiti, vjerovatno mu puno znači i što se našao na mjestu kojeg već ima na nozi.

A kako je došlo do tetovaže? Jednostavno. Želio je tetovirati jedan od stadiona, imao je dilemu koji će to biti, ali na koncu je presjekao i odlučio se za kultni San Siro.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Foto: Index.hr

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.