Golman Dinama fotografijom izazvao haos na Instagramu: "Trenutak kada je ušla Diletta Leotta..."

Modri večeras igraju na San Siru

Golman Dinama fotografijom izazvao haos na Instagramu: "Trenutak kada je ušla Diletta Leotta..."

Endin Čaušević

Fudbaleri zagrebačkog Dinama večeras igraju u gostima protiv Atalante utakmicu petog kola grupne faze Lige prvaka.

Atalanta će večeras na San Siru ugostiti Dinamo i pokušati se osvetiti za poraz u prvom susretu kada su Modri na Maksimiru slavili sa 4:0. dinamo u slučaju pobjede će imati odlične šanse da izbori nokaut fazu, dok Atalanti ostaje jedino borba za Evropsku ligu.

Igrači Dinama sinoć su odradili trening na kultnom San Siru i sigurno jedva čekaju da večeras istrče na travnjak ovog stadiona. Pred ovaj meč u centru pažnje našao se rezervni golman Dinama, Danijel Zagorac.

On je svojom objavom izazvao razne komentare na drušvenim mrežama, te je nasmijao mnoge. Zagorac se oglasio na Instagramu, te je spomenuo popularnu italijansku voditeljicu Dilettu Leottu koja je itekako poznata u svijetu fudbala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Trenutak kada je ušla Diletta Leotta na stadion", napisao je Zagorac uz zanimljivu fotografiju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Fascinatna objava, i ja bi izgledo bolje od nje kad bi operiso nos namjestio zube ugradio silikone i malo vjezbo u teretani.
2 7
Medo-Brundo
Je... to. Daj malo da se opustim i sve u mjeri
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi