Lewandowski je za 15 minuta postigao četiri gola

Poljak je nastavio sa sjajnim partijama

Lewandowski zabio četiri gola Zvezdi, a onda se oglasio: Moram vam nešto priznati...

S. Pašalić

Bayern je sinoć na Marakani razbio Crvenu zvezdu sa visokih 6:0 u meču 5. kola grupe B Lige prvaka.

Bavarci su nakon prvog poluvremena golom Goretzke vodili sa 1:0, a onda su u nastavku postigli još pet golova, od kojih su četiri bila Roberta Lewandowskog.

Napadač Bayern briljira ove sezone, a to je još jednom potvrdio i u utakmici protiv Zvezde kada je u periodu od samo 15 minuta četiri puta zatresao mrežu protivnika.

Poljak je ukupno u svim takmičenjima ove sezone, uključujući i nastupe za svoju reprezentaciju, postigao čak 32 gola i djeluje nezaustavljivo.

Nakon utakmice protiv Crvene zvezde, Lewandowski se oglasio na društvenim mrežama i napisao: "Moram vam nešto priznati, ovisan sam o postizanju golova".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.