Vidno oduševljen

Ko je sinoć na poklon dobio Džekinu 'devetku'?

Fudbaleri Rome večeras će u Istanbulu u okviru Evropske lige odigrati meč protiv Basakšehira.

Rimljanima je pobjeda neophodna kako bi se plasiralu u narednu rundu takmičenja, a među onima koji su se posebno obradovali Rominom dolasku u Tursku je svjetski poznata kulinarska zvijezda Nusret Gökce - Salt Bae.

U svijetu Nusret uživa veliku popularnost zbog načina i jedinstvenog stila kojim priprema hranu za svoje klijente, a u njegovom restoranu jele su neke od najvećih zvijezda iz sportske, filmske i muzičke industrije.

Nusretove specijalitete imao je priliku okušati i kapiten naše fudbalske reprezentacije Edin Džeko, a upravo njegov dres sinoć je poklonjen Nusretu, koji je poklonom bio vidno oduševljen.

Video 'primopredaje' dresa Roma je objavila i na svom zvaničnom Twitter profilu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.