Schick bi se mogao vratiti u Romu

Njegov agent ne odbacuje tu opciju

Schick bi se mogao vratiti u Romu

Češkog napadača Paticka Schicka nikako da krene. 

Otkad je došao u Romu na ljeto 2017. godine, Schicku se dešavaju brojni problemi s povredama i pronalaskom prave forme. Zbog toga je odlučio otići iz Rima i preseliti se u Red Bull Leipzig minulog ljeta.

Ipak, ni ova posudba mu nije donijela ništa pozitivno jer još uvijek ima velikih problema sa povredama zbog kojih je upisao tek dva nastupa za svoj novi klub.

Jasno je da će Leipzig u ovoj situaciji teško iskoristiti opciju otkupljenja ugovora češkog napadača, a njegov agent Pavel Paske ne odbacuje mogućnost da će se igrač nakon posudbe vratiti u Rim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"On je bio van terena dva mjeseca zbog povrede. Trebao bi igrati protiv Benfice. Što se tiče povratka u Romu, ne bih odbacio tu opciju", kaže Paske.

Inače, Roma je Schicka vrlo skupo platila ali ovaj napadač nikako nije uspio pronaći pravu formu. Najbolje partije prikazivao je u dresu Sampdorije koje su ga i preporučile rimskom klubu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi