Bh. reprezentativac pruža kvalitetne partije

Ponude pristižu, koliko će Korona zaraditi na Adnanu Kovačeviću?

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Adnan Kovačević pruža sjajne partije u redovima Korone Kielce.

Kovačević  je kapiten Korone, ljubimac navijača, a nerijetko se upisuje i u listu strijelaca. Postigao je tri pogotka ove sezone, a čini se da ga još dugo nećemo gledati u dresu tima iz Kielcea.

Svjestan toga je i sam defanzivac, a turski mediji u posljednje vrijeme mnogo pišu o nekadašnjem članu mlade reprezentacije BiH.  Prema istim izvorima, sve je spremno za Kovačević dolazak u Super ligu, no za sada sve je na 'ledu'.

“Tačno je da su Fenerbahče i pojedini turski klubovi zainteresirani, no sigurno mogu reći da Korona neće za 250.000 eura pustiti Kovačevića. Mogu vam potvrditi da su za Adine usluge zainteresirani i tri top kluba iz Poljske“, istakao je Kovačević zastupnik Nedžad Aljić, te dodao.

“Za Kovačevića se interesuje i više Bundesligaša,  to nisu samo HSV, Mainz i Werder, pa vidjet ćemo“.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Kovačević je upisao i tri nastupa za reprezentaciju BiH, a u Poljsku je stigao u julu 2016. godine.

Važeći ugovor sa Koronom ima do ljeta naredne godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.