Fantastična slika iz Istanbula

Avdija Vršajević oduševio objavom na Instagramu: "Kako bolan nema Bosne?"

Endin Čaušević

Roma je večeras u gostima pobijedila Basaksehir s ubjedljivih 3:0 u okviru utakmice petog kola grupne faze Evropske lige.

Vučica je lakše od očekivanog slavila u Istanbulu, a veoma dobar meč odigrao je i bh. reprezentativac Edin Džeko koji je u finišu prvog poluvremena postigao gol za konačnih 3:0.

No, pred sami početak meča vidjeli smo sjajnu sliku na stadionu u Istanbulu kada su na centru bili bh. reprezentativci Edin Džeko i Edin Višća.

Oni su večeras bili kapiteni svojih ekipa što je zaista velika čast. Ovaj meč iz svog doma pratio je i nekadašnji bh. reprezentativac Avdija Vršajević kojeg je također oduševila slika sa Fatih Terim stadiona i susret Džeke i Višće.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Kako bolan nema Bosne?", poručio je Vršajević putem svog Instagram profila.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.