Drama u Mejdanu pripala Tuzlankama

Derbi 11. kola Premijer lige BiH

Sloboda bolja nakon pet rundi!

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

Sjajan meč gledali smo večeras u Malom Mejdanu. Odbojkašice Slobode dočekale su u 11. kolu sjajnu ekipu Mostara i nakon dvostrukog preokreta slavile pobjedu 3:2 u setovima.

Sjajan meč gledali smo večeras u Malom Mejdanu. Odbojkašice Slobode dočekale su u 11. kolu sjajnu ekipu Mostara i nakon dvostrukog preokreta slavile pobjedu 3:2!

Gošće su dobile prvi set sa tijesnih 24:26, ali je tuzlanski sastav izjednačio na 1:1 dobivši drugu rundu 25:20. U trećem setu Mostar je ponovo bolji 18:25 pa su se gošće našle pred setom za pobjedu.

Tuzlanke baš tada uzvraćaju i uz sigurnih 25:18 odvode utakmicu u peti set. Tamo su nastavile sa efikasnom igrom za konačnih 15:9 i veliko slavlje pred domaćom publikom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.