Foto: FK Velež

Kraj sezone za fudbalera Veleža

Samir Zeljković uspješno operisan

Vezni fudbaler Veleža Samir Zeljković je uspješno operisan.

Zeljković je nedavno na utakmici protiv Sarajeva zadobio povredu, a pregledi su pokazali da se radi o rupturi prednjih križnih ligamenata i da je za mladog fudbalera sezona završena.

Kako bi što prije mogao krenuti s procesom rehabilitacije, Zeljković je danas podvrgnut operativnom zahvaatu koji je trajao nešto više od sat vremena, a sve je prošlo u najboljem redu.

"Prve prognoze govore da će za potpuni oporavak trebati pet do šest mjeseci. Poznavajući volju i snagu našeg Samira, ne sumnjamo da će nam se vratiti još bolji i jači", poručuju iz Veleža.

Nekadašnji omladinac Sarajeva je u dosadašnjem dijelu sezone bio neizostavan u sastavu Feđe Dudića. Odigrao je ukupno 18 utakmica i na terenu proveo skoro 1.500 minuta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.