Obistinile se crne slutnje: Za Zeljkovića završena sezona

Sutra će biti operisan

Obistinile se crne slutnje: Za Zeljkovića završena sezona

Za Veležovog vezistu Samira Zeljkovića sezona je završena.

Dvadesetdvogodišnji fudbaler je u pretprošlom kolu protiv Sarajeva zadobio povredu, a pregledi kojima je podvrgnut pokazali da je stvar ozbiljnija nego što se u prvi mah činilo.

Utvrđeno je, naime, da se radi o rupturi prednjih križnih ligamenata koljena zbog čega će se već sutra naći na operacijskom stolu, a zahvat će biti odrađen u Zagrebu.

"Već sam došao u Zagreb. Planirano je da sutra budem operisan, a onda slijedi oporavak koji će trajati između pet i šest mjeseci", kazao je Zeljković za kojeg je tako ova sezona završena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjem dijelu šampionata ovaj mladi fudbaler je bio neizostavan u timu Feđa Dudića, tako da nema sumnje da će njegovo odsustvo biti veliki hendikep za mostarski klub.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Brz Oporavak
8 0
Syr
Kao sto sam vec i napisao..prije 7 dana je sezona za njega zavrsena..nazalost :(
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti