FK Velež će imati veliku podršku na Grbavici

Posljednji meč u ovoj godini za Rođene

FK Velež će imati veliku podršku na Grbavici

M. Šljivak

Prvi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine završava se u subotu utakmicama 19. kola.


Najviše pažnje svakako privlači duel starih rivala Željezničara i Veleža. Ovaj meč na rasporedu je u subotu u 16 sati na Grbavici, a oba tima u meč ulaze u dobrom raspoloženju, jer su u prethodnom kolu upisali gostujuće pobjede.

Željezničar je u ovom duelu veliki favorit, ali svakako da ni Rođeni ne dolaze sa bijelom zastavicom, pa će tim Feđe Dudića sigurno pokušati da iznenadi na Grbavici.

U tome će imati i pomoć svojih navijača. Željezničar je za najvatrenije navijače mostarskog tima izdvojio 500 ulaznica za ovaj meč, a poznavajući vjernost Red Armyja, sigurno da će oni u velikom broj krenuti u glavni grad BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođeni su trenutno na osmoj poziciji Premijer lige sa 22 boda. Jedan bod bi im značio mnogo na Grbavici, ali za to će biti potrebna izuzetno kvalitetna utakmica.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Rodjeni dobrodosli na Grbavicu... Nek pobjedi bolji.....
10 4
user1571956549
Rodjeni dobrodosli u nas grad... Nek pobjedi bolji.....
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi