Dešava se

Oglasio se i Bayern nakon što je Guardiola napravio nevjerovatan gaf na press konferenciji

Endin Čaušević

Pep Guardiola našao se u centru pažnje nakon sinoćnje utakmice Burnleyja i Manchester Cityja.

City je uspio slaviti na gostovanju sa 4:1, a Guardiola je na press konferenciji nakon utakmice imao zanimljiv gaf. Naime, dok je Guardiola govorio o igri svog tima počeo je pričati o Bayernu kojeg je trenirao prije dolaska u City.

"Mislim da će Bayern Minhen...Eh' Bayern Minhen - Manchester City. Bayern Minhen? Koji k****! Ne znam o čemu sam razmišljao", kroz smijeh je istakao Guardiola.

Nakon svega oglasio se i minhenski klub koji je objavio zanimljiv video na svom Twitter profilu. Naravno i u Bayernu su prihvatili ovu šalu što njihova objava najbolje pokazuje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.