Guardiolin otac ima još samo jednu želju i nada se da će je Pep ispuniti

Nije teško pogoditi

Guardiolin otac ima još samo jednu želju i nada se da će je Pep ispuniti

E. Čaušević

Španski stručnjak Pep Guardiola još uvijek nije odlučio da li će produžiti saradnju s Manchester Cityjem.

Guardiola je na klupu engleskog kluba stigao na ljeto 2016. godine, te je potpisao petogodišnji ugovor. Ipak, klub s Etihada želi već sada početi pregovore oko novog ugovora i zadržati Guardiolu i nakon ljeta 2021. godine.

Međutim, španski stručnjak je poručio da još uvijek ne zna šta želi raditi u budućnosti odnosno da li se vidi i dalje na klupi Manchester Cityja. Naravno, odmah su počele špekulacije da bi se Pep mogao vratiti u Barcelonu, ali je poručio da od toga nema ništa.

No, ukoliko se njegov otac Valenti bude pitao onda bi se Pep odmah vratio u katalonski klub. On je u razgovoru za Marcu poručio da mu je velika želja da svog sina ponovo vidi na klupi Barcelone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako ponuda Barcelone dođe on bi je mogao prihvatiti, ali da bude trener ne predsjednik kao što je nedavno pričao. Moja velika želja je da ponovo bude trener Barcelone i nadam se da će je ispuniti. Ne dajem mu savjete i on donosi sam svoje odluke, ali smijem reći svoje želje", poručio je Valenti Guardiola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi