Bio na presađivanju

Shaqirijev novi imidž: Više nema zalizaka po kojima je bio poznat

Švicarski fudbaler Xherdan Shaqiri jučer se vratio na teren nakon nekoliko mjeseci odsustva.

Shaqiri je u gradskom derbiju protiv Evertona uspio odmah da se upiše u strijelce i pokaže da je poptuno spreman za izazove u Premiershipu, no sve to je palo u drugi plan zbog njegovog - imidža.

Naime, navijačima nije promaklo da se Shaqiri u Liverpool vratio s više kose i da više nema zalizaka po kojima je bio prepoznatljiv, a na Twitteru se već mogu vidjeti brojne uvrede na njegov račun.

"Shaqiri nije bio povrijeđen, već je išao na j*beno presađivanje kose", napisao je Andy Woodgate, jedan od navijača Liverpoola na Twitteru.

I dok navijači komentarišu Shaqirijev estetski potez, Kloppu je, s druge strane, laknulo jer će moći računati na Švicarca u decembru prebukiranom utakmicama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti