Poslije pobjede na Grbavici

I Bobić nije izdržao da se ne oglasi na Instagramu

Admin Čaušević

Velež je 2019. godinu završio na najbolji mogući način - pobjedom. Rođeni su s 0:2 pobijedili Željezničar. 

Izabranici Feđe Dudića su odigrali veoma disciplinovan i taktički zreo meč, iskoristili su poklone i komfornost odbrane Plavih i na kraju upisali zaslužen trijumf.

Osim strijelaca Nusmira Fajića i Muharema Čivića velike zasluge za pobjedu mostarskog tima na Grbavici nakon 31 godine ima i Adnan Bobić.

Bobić je uspio sačuvati svoju mrežu i imao je niz veoma dobrihintervencija, posebice pri rezutatu 0:1 za Velež što se poslije ispostavilo ključnim za daljni razvoj meča.

Nekoliko sati nakon utakmice iskusni golman nije uspio izdržati, a da se ne oglasi na društvenoj mreži Instagram.

Bobić je objavio "priču" uz fotografiju jedne njegovih brojnih intervencija te opis "Ne može u avliju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Bobić je jedno vrijeme bio član Željezničara i to od januara do novembra 2017. godine. Za Plave nije upisao nastup u zvaničnim mečevima. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.