I zbog ovih objava sarajevski derbi je više od utakmice

Tatar ''bocnuo" Plave

I zbog ovih objava sarajevski derbi je više od utakmice

A. Čaušević

FK Sarajevo je jesenju sezonu završio na prvom mjestu bez obzir na današnji remi s fenjerašom. Protiv Zvijezde 09 je bilo 1:1.

Bordo tim će na zimsku pauzu sa vodeće pozicije zahvaljujući FK Velež koji je šokirao FK Željezničar pobijedivši s 0.2.

Završetak polusezone na prvom mjestu bio je povod pojedinim igračima FK Sarajevo da se oglase na društvenim mrežama, uglavnom su to radili objavom "priča" na Instagramu.

Među onim kojim se oglasio bio je i Benjamin Tatar koji je objavio dvije priče.

Na prvoj je postavio fotografiju tabele Premijer lige uz opis "selam", a na drugoj sebe u akciji sa derbija koji je Željezničar dobio s 1:3.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pustimo ih na mostu, uzmemo na ćupriji", napisao je Tatar aludiravši na to da je Sarajevo bez obzira na poraz u gradskom derebiju polusezonu završilo ispred Plavih.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zeljo4ever
Joj kad se ove nosonje pocnu puhati a na derbiju se nije ni vidio. Cestitke vam al vidjet cemo na kraju..
18 21
milivoje
Pokri se po glavi glupane,fasovo 8,i misli da je duhovit. Prošetaj do grada hahahahahahaha
9 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi