Miloš Stanojević na zanimljiv način čestitao Veležu na pobjedi

"Brat za brata"

Miloš Stanojević na zanimljiv način čestitao Veležu na pobjedi

E. Škorić

FK Velež je danas na Grbavici slavio s 2:0 protiv Željezničara, što je omogućilo Sarajevo da prezimi na liderskoj poziciji.

Miloš Stanojević, veznjak bordo tima, nasladio se malo zbog poraza gradskog rivala, pa je tako uputio čestitku Rođenima na Instagramu.

"Hvala svim momcima. Brat za brata", napisao je Stanojević uz svlačionicu gostiju na Grbavici označivši profil Veleža.

U svakom slučaju, Sarajevu kiks u Ugljeviku nije na kraju odmogao, štaviše, bod je bio dovoljan za jesenju titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
Jesi jadan keru.
3 19
starmac
Cestitke Dudi na postavki tima.DUDA svaka cast majstore.Hvala Manijacima na gostoprimstvu.I da nam sto puniji stadioni budu.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi