HŠK Zrinjski

Plemići na odmoru, Žižović proziva sredinom januara

Edmir Škorić

Prvi dio sezone u Premijer ligi završava se danas utakmicom Borac - Sloboda, no većina igrača već je na odmoru.

Prvi dio sezone u Premijer ligi završava se danas utakmicom Borac - Sloboda, no većina igrača već je na odmoru.

Premijerligaški klubovi imat će oko mjesec dana pauze, a onda će se posvetiti pripremama za ono što slijedi na proljeće.

Zrinjski je pobjedom nad Radnikom (1:0) jučer okončao svoj turbulentni prvi dio sezone, ali Plemići u nastavku žele da se uključe u trku za prvo mjesto i stoga će morati da odrade dobar zimski period, da se možda i pojačaju, ali i dobro fizički i taktički spreme za nadolazeće utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred Mladenom Žižovićem i njegovim pomoćnicima veliki je posao, a kako saznajemo, sredinom januara Plemići kreću s pripremama. Otprilike bi prozivka trebala da bude održana 13. januara naredne godine.

Podsjećamo, Zrinjski ima 31 bod i peti je na tabeli, sa pet bodova zaostatka za vodećim timom lige, ekipom Sarajeva. Ispred su još Željezničar, Tuzla City i Borac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.