Đurić se nakon meča družio s navijačima Zrinjskog

U Mostaru stekao dosta prijatelja

Đurić se nakon meča družio s navijačima Zrinjskog

Fudbaleri Zrinjskog pobijedili su danas na domaćem terenu Radnik iz Bijeljine sa 1:0 u okviru 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Nakon utakmice iskusni napadač Radnika Velibor Đurić iskoristio je priliku da se u jednom obližnjem kafiću druži s navijačima Zrinjskog.

Inače, Đurić je najbolje godine karijere proveo upravo u Zrinjskom iz kojeg je i otišao u Poljsku, pa je sigurno u tom periodu stekao dosta prijatelja u gradu na Neretvi koje i danas voli vidjeti.

Đurić je danas 37-godišnjak ali bez obzira na godine igra fantastičan fudbal i već je postigao sedam golova u Premijer ligi na 18 nastupa. Popularni Đuka se u kafiću u neposrednoj blizini stadiona, poznatom okupljalištu simpatizera Zrinjskog nakratko sreo s prijateljima koje je stekao tokom svog boravka u Mostaru kao igrača Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mali Memo
Fino za vidjeti.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi