Ljut na Brazilca

Benzema napao saigrača: "Digni glavu, ne igraj sam"

Edmir Škorić

Karim Benzema gubi strpljenje kada je u pitanju njegov mlađi saigrač Vinicius Junior.

Francuz nije zadovoljan činjenicom da se mladi Brazilac ponaša kao da je osvojio nekoliko Zlatnih lopti, pritom ne poštujući hijerarhiju tima i uglavnom je baziran na idividualni učinak.

Benzema smatra da bi svi igrači trebali da budu u služi Real Madrida i da rezultati kraljevskog kluba moraju da budu prioritet za svakog igrača.

Kamere su Francuza tokom meča Real - Espanyol uhvatile kako u nekoliko navrata oštro kritikuje Brazilca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dignu glavu, ne igraj sam", navodno je poručio Benzema Viniciusu, koji želi brže-bolje da postane jedan od nositelja Reala, mada je očigledno da će trebati još vremena da stekne reputaciju velikih igrača.

Zbog svega što je napravio u dresu Reala, Benzema ima kredibilitet i veliku reputaciju te poštovanje navijača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.