Hoće li igrati protiv Manchester Cityja?

Bjelica govorio o stanju Dilavera: Ima temperaturu, vidjet ćemo...

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Dilaver upitan je za sutrašnji susret njegovog Dinamo Zagreba i Manchester Cityja.

O njegovom stanju govorio je na današnjoj press konferenciji trener Modrih Nenad Bjelica.

"Dilaver ima temperaturu, vidjet ćemo hoće li trenirati i igrati sutra protiv Cityja", poručio je Bjelica.

Također, strateg Dinama je govorio i o samoj težini utakmice koja Dinamu možda donese osminu finala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Čeka nas jedna od najboljih momčadi svijeta i moramo pružiti jako dobru partiju ako želimo izvući rezultat. Činjenica je da su ih poremetile povrede i jako težak, zgusnut raspored engleskih natjecanja i Lige prvaka. Sutra očekujem osam - devet top igrača Cityja i dva ili tri mlađa", rekao je između ostalog Bjelica.

Susret počinje sutra od 18.55 sati, a Dinamo pobjedom i remijem ili porazom Šahtara protiv Atalante ide u osminu finala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.