Bjelica pred City: Za pobjedu moraš biti perfektan na svih jedanaest pozicija

Može li Dinamo do senzacije?

Bjelica pred City: Za pobjedu moraš biti perfektan na svih jedanaest pozicija

S. Mlaćo

Manchester City je poražen od Man. Uniteda 2:1, te se sada okreće gostovanju u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka Dinamu iz Zagreba.

City je pokazao da je ranjiv, a u Dinamu se nadaju velikoj pobjedi i iznenađenju, što bi svakako i bila njihova eventualna pobjeda.

"Teško mi je kazati nešto konkretno. Utakmica Cityja i Uniteda bila je izjednačena, atraktivna, brza, s puno šansi, dvojbenih odluka... Mislim da je City pomalo nesretno izgubio. Vidjet ćemo što to znači za našu utakmicu u srijedu. Također, treba vidjeti s kojim će oni sastavom istrčati protiv nas. To ne možemo procijeniti. Istina jest da su njihove šanse za naslov u Premiershipu umanjene, ali dok god postoji prilika, držim da će se Guardiola i njegova momčad boriti. Uvijek može doći do neke lošije serije Liverpoola pa bi se mogli vratiti u igru. Kad se radi o našoj utakmici, ne možemo procijeniti kako će igrati, s kojim udarnim sastavom, kako će Guardiola pripremiti momčad. Mi jedino možemo razmišljati kako pripremiti svoju momčad da bude dobra i manje impresionirana nego na Etihadu. Te da na svom travnjaku probamo pobijediti", kazao je trener Dinama Nenad Bjelica za Sportske novosti.

Ima jasnu ideju kako Dinamo može do pobjede.

"Ako se želiš ravnopravno suprotstaviti takvoj momčadi, moraš biti perfektan na svih jedanaest pozicija! Nadalje, moraš imati snažan vjetar u leđa od navijača, ali moraš imati i sreće. Samo tako možeš protiv takve momčadi doći do pobjede", dodao je Bjelica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ističe da bi pobjeda njegovog tima ujedno bila i najveća u njegovoj trenerskoj karijeri.

Man. City nakon pet kola 11 bodova, Shakhtar 6, Dinamo 5, a Napoli 4.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mikidk
Pa nije Napoli u ovoj grupi idiote od novinara
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi