Pred start drugog dijela sezone

Zrinjski i Željezničar dogovorili "generalku"

Iako je pauza tek počela pojedini klubovi iz Premijer lige su već precizirali plan priprema za nastavak proljetnog dijela sezone.

Nastavak sezone je planiran za 22. februar, a Zrinjski i Željezničar su se dogovorili da posljednja provjera pred 20. kolo bude njihov međusobni duel. 

"Generalka" sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića je planirana za 15. februar, a mjesto održavanja susreta navjerovatnije će biti jedan od terena u Međugorju.

Ova dva tima se nalaze u grupi kandidata za titulu prvaka BiH i sigurno će na proljeće voditi veliku borbu s namjerom da dođu do pehara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom kolu proljetnog dijela Zrinjski i Željezničar će gostovati. Mostarci će na noge Čeliku, dok će Sarajlije put Bijeljine gdje ih čeka meč s Radnikom. 

Dosadašnja dva međusobna duela Zrinjskog i Željezničara su završene s pobjedama domaćina. Plavi su na Grbavici slavili s 1:0, a Plemići pod Bijelim brijegom s 2:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.