Mostarac se oglasio na YouTube kanalu

Svaka mu čast: Ajdin Šabanović oduševio javnost novom imitacijom Amara Osima

Endin Čaušević

Mostarac Ajdin Šabanović ponovo je oduševio javnost svojim imitacijama, a danas je obradovao fanove novim videom.

Ajdin se proslavio kada je objavio nekoliko imitacija poznatih ličnosti na YouTube kanal, a od tada svi pomno prate ono što radi.

Ovaj Mostarac danas se ponovo oglasio, a ovaj put na red je došao trener sarajevskog Željezničara, Amar Osim, kojeg je Ajdin ponovo fantastično "skinuo".

Talentovani Mostarac, koji je apsolvent na mašinskom fakultetu, je od malih nogu počeo sa imitiranjem prijatelja, rodbine, a sada oduševljava region imitiranjem sportskih trenera.

"Svrha ovog snimka nije vrijeđanje niti omalovažavanje u bilo kom smislu. Snimak je nastao isključivo u svrhu zabave", poručio je Ajdin nakon što je objavio video.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.