Zrinjski i Željezničar dogovorili "generalku"

Pred start drugog dijela sezone

Zrinjski i Željezničar dogovorili "generalku"

Iako je pauza tek počela pojedini klubovi iz Premijer lige su već precizirali plan priprema za nastavak proljetnog dijela sezone.

Nastavak sezone je planiran za 22. februar, a Zrinjski i Željezničar su se dogovorili da posljednja provjera pred 20. kolo bude njihov međusobni duel. 

"Generalka" sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića je planirana za 15. februar, a mjesto održavanja susreta navjerovatnije će biti jedan od terena u Međugorju.

Ova dva tima se nalaze u grupi kandidata za titulu prvaka BiH i sigurno će na proljeće voditi veliku borbu s namjerom da dođu do pehara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom kolu proljetnog dijela Zrinjski i Željezničar će gostovati. Mostarci će na noge Čeliku, dok će Sarajlije put Bijeljine gdje ih čeka meč s Radnikom. 

Dosadašnja dva međusobna duela Zrinjskog i Željezničara su završene s pobjedama domaćina. Plavi su na Grbavici slavili s 1:0, a Plemići pod Bijelim brijegom s 2:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

KlaCkaLica11
Braća
6 1
VELEZ
Sta drugo rec, dva bratska kluba
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi