Francuz je bio nestašan

Galatasaray suspendovao N'Zonzija, slijedi deportacija u Rim

Francuski veznjak Steven N'Zonzi našao se u velikom problemu.

On je ljetos dres Rome zamijenio dresom Galatasarayja tako što je otišao na posudbu, ali čini se da bi se u Riom mogao vratiti silom i to već u januaru.

Naime, Gatalasatay je odlučio da ga suspenduje na neodređeno vrijeme i to zbog nediscipline, a turski mediji smatraju da to znači i kraj za Francuza u Istanbulu te da će se već u januaru vratiti u Rim.

Inače, to su loše vijesti i za Romu koja ima problem s ovim igračem obzirom da on ima godišnju platu od 3,1 miliona eura ali nije pružao partije kakve su se očekivale kada je došao iz Seville na ljeto 2018.

Ovaj 30-godišnjak je u toku aktuelne sezone upitao 15 utakmica za Galatu i pri tome je ostvario učinak od jedne asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.