Na pomolu velika razmjena zvijezda između Milana i Rome

Vučica želi Calhanoglua

Na pomolu velika razmjena zvijezda između Milana i Rome

Ekipa Rome pokušat će u januarskom prelaznom roku angažovati veznjaka Milana i turske reprezentacije Hakana Calhanoglua, javlja Corriere dello Sport.

Pomenuti izvor navodi kako su se sportski direktori dva kluba Ricky Massara i Gianluca Petrachi već našli kako bi pokušali dogovoriti ovaj transfer, a čini se da će on biti završen razmjenom igrača.

Kako prenosi pomenuti izvor, Roma je u transfer spremna uključiti jednog od trojice fudbalera za koje je Milan u proteklom periodu pokazao interes, a tosu Cengiz Under, Diego Perotti i Amadou Diawara.

Inače, kada je riječ o turskom fudbaleru, njemu se ne žuri da ode iz Milana i nedavno je navodno zatražio produženje ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, on je u klub stigao na ljeto 2017. godine kao veliko pojačanje iz Bayer Leverkusena, ali nikada nije opravdao 23 uložena miliona u njega. Ove sezone je upisao 14 utakmica u Seriji A, postigao dva gola i dodao jednu asistenciju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi