Hazard je dao obećanje navijaču Chelseaja da će se vratiti u ovaj klub

Belgijanac se planira vratiti na Stamford Bridge

Hazard se susreo sa navijačem Chelseaja i nakon toga mu obećao jednu stvar

S. Pašalić

Eden Hazard je ovog ljeta za 100 miliona eura stigao iz Chelseaja u Real Madrid.

Belgijanac je od 2012. godine igrao za Plavce, ali je Kraljevski klub želio dovesti 28-godišnjeg igrača i na kraju je u tome i uspio.

Hazard je pružao sjajne igre posljednjih godina u dresu Chelseaja zbog čega ga navijači ovog kluba cijene i nakon odlaska.

Pokazao je to i susret igrača Real Madrida i jednog navijača Chelseaja koji mu je poručio da on nedostaje navijačima londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada završim ovdje, vratit ću se. Kada god mogu, gledam utakmice Chelseaja, ali ne uvijek", odgovorio je Hazard navijaču.

Hazard ne pruža igre koje je prikazivao u dresu Chelseaja, a ove sezone je u 13 nastupa postigao samo jedan gol. Njegov ugovor sa Realom ističe 2024. godine, pa ostaje da se vidi da li će nakon toga ispuniti obećanje navijaču i vratiti se u Chelsea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.